Ziema ir kā modes skate - atrādi padarīto, bet viss smagais darbs ir vasarā! " /M.Dukurs/























Aktualitātes


02.09.2013. Sveiciens pirmajā skolas dienā!!! Svarīga informācija kluba biedriem!

Sveiciens visiem Jaunajā mācību gadā!!! Cerams bērnu atzīmes būs teicamas un līdz ar to varēs atļauties arī doties nometņu un sacensību izbraukumos ārpus Latvijas un pilnvērtīgi veikt treniņu procesu arī tepat Latvijā.
Kā jau katru gadu, mums ir arī atpūtas periods. 2 nedēļas pēc sezonas un 2 nedēļas uzsākoties skolai, bet tā kā mums noris vēl pēdējās skrituļslidošanas sacensības, tad šajā periodā notiks skrituļslidošanas treniņi otrdienās un ceturtdienās Uzvaras parkā un trešdienās Mežaparkā. Šodien , 2. septembrī brīvdiena, bet nākamo pirmdien 9. septembrī būs arī stadions. Laiki kā vienmēr. Skatīties treniņu grafikā. Informēju, ka es pati no 3.-14. septembrim nebūšu Latvijā, tāpēc ja kādi svarīgi jautājumi, rakstiet e-pastu.
Āra treniņi notiks visu septembri un pirmo oktobra nedēļu. Pirmdienās stadions ārā un vēl viena krosiņa diena nedēļā notiks līdz pat sniegam, bet arī uz iekštelpām iesim pēc Lietuvas halles nometnītes ar 7. oktobra nedēļu. Būs batuti un peldbaseins OC Rīga. Sīkāka informācija tika nosūtīta e-pastos. Pieteikšanās baseinam līdz 18. septembrim! Plānojam arī Skimaster un fizioterapiju no palīdzi.lv kā pagājušo gadu.

Kontrolnormatīvi:
20. septembrī tradicionālie kluba normatīvi stadionā „Laimīte”. Ierašanās visiem obligāta!
28. septembrī jauniešu izlases normatīvi LSPA stadionā. 2001.-1998. gadā dzimušajiem, kas kandidē uz jauniešu kalnu slēpošanas izlasi! No mūsējiem tā ir lielākā daļa audzēkņu. Domāju , ka ierasties obligāti vajadzētu: Laurim, Markusam, Mārtiņam, Sintijai, Helēnai, Sonijai Katrīnai un Ievai, ja nu gadījumā būs LV.

Tuvākās kalnu slēpošanas nometnes:
03.-06. Oktobrim Kalnu slēpošana Lietuvas hallē ( arī pa ledus trasi)
25.okt.-03. Nov. Kalnu slēpošana Austrijā – Kaprūnā.

Sīkāka informācija par abām nometnēm ir izsūtīta e-pastos! Pieteikšanās ar drošības naudas iemaksu līdz 18. Septembrim!

Dispansers – sporta medicīniskā pārbaude obligāti jāiziet visiem audzēkņiem. No 23.-25. septembrim. Laikus un grupu sadalījumu skatīties treniņu grafikā.

Beyond sacensību kombiņi
Kombiņu pasūtīšanai pieteikties līdz 9. septembrim!

VĒLREIZ JAUKU PIRMO SKOLAS DIENU UN VEIKSMĪGU JAUNO MĀCĪBU GADU!!